Меню сайту

 
 
Пошук

 
 
Фото тижня

 
 
Архів записів

 
 
Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
_1
 
Головна » 2010 » Вересень » 16 » Всесвітній день туризму
15:28Всесвітній день туризму
 
Всесвітній день туризму

Всесвітній день туризму

Незабаром 27 вересня!

Що за свято ми відзначаємо 27 вересня? Свято романтиків-диваків? Романтиків, яких звуть у подорож далекі дороги, звуки гітари біля вогнищ, високі гори, порожисті річки і мрії, мрії про нові походи та маршрути ...

27 вересня -Всесвітній день туризму. Це свято не тільки туристів, а й кожного хто хоч раз вирушав у дорогу, хто пізнав смак перемоги над самим собою. Можливо, Ваш шлях був всього пару кілометрів або Ви стали учасником одноденного туру «вихідного дня». А може, Ви подорожуєте по світу кожну свою відпустку, пізнаєте нові країни ... І, звичайно ж, День туризму святкують ті, хто безпосередньо зайнятий у сфері туристичного бізнесу. Це екскурсоводи та інструктори, музейні працівники, співробітники туристичних компаній та гіди-перекладачі, персонал готелів та спортивно-розважальних комплексів, туристичних баз та кемпінгів, а також кухарі і багато-багато інших фахівців, які забезпечують комфорт і безпеку.

Нагадаємо, що Всесвітній день туризму був заснований на III сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристичної організації, яка відбулася в 1979 році. Святкується з 1980 року щорічно 27 вересня в багатьох країнах світу у зв'язку з урочистим відкриттям цього дня Манільської конференції світового туризму. В Україні Всесвітній день туризму відзначають згідно з Указом Президента від 21 вересня1998 року.

У Всесвітній день туризму бажаємо всім працівникам туристичних підприємств, туристам зі стажем і початківцям міцного здоров'я, добра і щастя, найкращих вражень від туристичних подорожей та успішного втілення в життя всіх планів і задумів!

З нагоди Всесвітнього дня туризму 28 вересня 2010 року на базі Врадіївського Будинку дитячої творчості відбудеться товариська зустріч туристсько-краєзнавчих команд.

 
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

волог.:

тиск:

вітер:

Відпочинь
Відпочинь
 
Мини-профиль

Привет: Гость

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
 
 
Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
 
Друзі сайту

ОЦТКЕУММиколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді
 
 
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0